Lichidare de stoc produse electrice Lovato!

Victron Energy SmartShunt 500A/50mV

Livrare gratuita in 2 zile.

Garantie 5 ani!

Compară

677,00 lei TVA Inclus

Credit module tbi bank 3.3.8

169.60 Lei x 4 rate

Compară
*Taxa verde este inclusă.
** TVA 9% inclus pentru persoanele fizice in conditiile legale. Pentru persoane juridice se aplica 19%. Dupa plasarea comenzii va vom transmite pretul final.
Acest produs beneficiază de livrare gratuită

Descriere

Suntul inteligent de baterie

SmartShunt este un monitor de baterie complet, fara ecran. Telefonul dvs. actioneaza ca un ecran. SmartShunt se conecteaza prin Bluetooth la aplicatia VictronConnect de pe telefonul (sau tableta) dvs., si puteti citi in mod convenabil toti parametrii monitorizati ai bateriei, precum nivelul de incarcare, timpul ramas, informatii istorice si mult mai multe.

Alternativ, SmartShunt poate fi conectat si citit de un dispozitiv GX. Conexiunea la SmartShunt se realizeaza printr-un cablu VE.Direct.

SmartShunt este o alternativa buna pentru un monitor de baterie BMV, in special pentru sisteme unde este necesara monitorizarea bateriei, dar se doresc mai putine cabluri si dezordine.

SmartShunt este dotat cu Bluetooth, un port VE.Direct si o conexiune care poate fi utilizata pentru: monitorizarea unei baterii suplimentare, monitorizare mediana sau senzor de temperatura.

SmartShunt este disponibil in 500 A, 1000 A si 2000 A.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Victron Energy SmartShunt 500A/50mV”

There are no reviews yet.