Lichidare de stoc produse electrice Lovato!

Termeni și condiții

This Agreement was last modified on 18 February 2016.

Termeni și condiții

 

Utilizarea site-ului www.saveenergy.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Compania își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

1. Date generale

Site-ul www.saveenergy.ro este administrat de compania SC Solar Kit Technologies SRL, înregistrată la Reg. Com sub nr. J32/9/06.01.2023, CUI RO47413283, cu sediul social în SIBIU STR. Record Nr. 19B, Telefon: +40728887146.

În acest document, următorii termeni reprezintă:

Cumpărător: persoană fizică, firmă, companie sau altă entitate juridică care emite o Comandă;
Vânzător: societatea comercială Solar Kit Technologies SRL;
Bunuri și Servicii: orice bun, echipament, program, material sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă sau privitoare în alt mod la acestea care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului;
Comanda: un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora;
Contract: Comanda confirmată de către Vânzător prin emiterea facturii fiscale. Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării de primire a acestei comenzi;
Specificații: toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în site;
Site: Magazin Online care permite plasarea de comenzi disponibil la adresa web https://saveenergy.ro/.

SC Solar Kit Technologies SRL nu este responsabilă pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncționalități de orice fel ale site-ului www.saveenergy.ro.

2. Obiectul și acceptarea prezentului contract de vânzare

Prezentul Contract de vânzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul saveenergy.ro. Clientul se obligă să ia la cunoștință de aceste condiții înainte de a realiza o comandă. Toate comenzile implică acceptarea tuturor acestor termeni și condiții de către client.  Acceptarea prezentului contract de către client se face prin bifarea căsuței “Accept Termeni și Condiții” și prin apăsarea butonului “Plasează Comanda”.

saveenergy.ro își rezervă dreptul de a modifica prezenții termeni și condiții în orice moment. Versiunea aplicabilă unei comenzi realizate este aceea în vigoare pe saveenergy.ro la momentul la care s-a plasat comanda de către client.

Factura fiscala are statut de contract comercial. Facturile proforme și ofertele comerciale au valabilitate limitată la 7 zile de la emitere, si după acest termen își pierd de drept orice fel de obligativitate comercială sau contractuală.

3. Disponibilitatea produselor

Produsele comercializate pe www.saveenergy.ro sunt noi.

SC Solar Kit Technologies SRL are contracte și înțelegeri comerciale de vânzare cu producători autohtoni sau cu importatori ai mărcilor prezentate pe site-ul propriu. Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achiziționare, dacă acestea se află pe stoc.

Prin plasarea unei comenzi, dumneavoastră ne înaintați cererea de achiziționare a produselor noastre. Magazinul on-line www.saveenergy.ro va onora comanda dumneavoastră doar dacă produsele se afla pe stoc și la prețul menționat.

Atunci când un produs din comanda dumneavoastră nu se mai află pe stoc, veți fi informat în cel mai scurt timp printr-un mesaj pe numărul de telefon sau la adresa de e-mail trecută în comandă. Nu vă vom trimite produse similare pentru a înlocui un produs comandat decât cu acceptul dumneavoastră. saveenergy.ro folosește un sistem informatic de gestiune a stocurilor care se actualizează periodic, însă există posibilitatea ca în cazul în care mai mulți clienți lansează comanda în același timp pe același produs să nu putem onora toate comenzile respective, din cauza stocului care este limitat.

4. Comenzi și documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi pe site, prin email sau telefonic, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau electronic) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.

Comanda va fi compusă din următoarele etape:
1. Plasarea comenzii de către cumpărător (pe site, prin telefon sau prin email) și acceptarea de către acesta a Termenilor și Conditiilor prezente pe acest site, prin care acesta își exprimă intenția de cumpărare la prețurile afișate pe site sau comunicate prin alte mijloace de comunicare.

 1. Crearea unui cont de utilizator în baza de date a Vânzătorului (dacă nu există), care va conține informațiile cumpărătorului necesare pentru procesarea comenzilor și pentru identificarea acestuia (exemplu: Nume, Prenume, Adresa, Email, Telefon, Cod de identificare fiscală, etc.). Contul de utilizator poate fi creat de către persoane fizice, firme, companii sau alte entități juridice.
 2. Înregistrarea comenzii în baza de date a Vânzătorului (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare) și emiterea facturii proforme.
 3. Costurile totale de transport vor fi afișate în momentul plasării comenzii. 21 RON pentru comenzile cu valoarea pana la 500 RON (TVA inclus) si gratuit pentru comenzile peste 500 RON.
 4. Plata comenzii de către cumpărător reprezintă acceptarea comenzii de către acesta. După confirmarea plății se va emite factura fiscală (livrată electronic pe adresa de email furnizată de către Cumpărător), care împreună cu acești Termeni și Conditii vor ține loc de contract de vânzare – cumpărare.

Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a Termenilor și Condițiilor. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător. Vânzătorul nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

Lansarea comenzii, e-mail-ul de confirmare care se transmite după primirea comenzii și discuțiile telefonice,  și prin intermediul site-ului, cu compania, nu constituie acceptări ferme ale comenzii și prin urmare nu semnifică încheierea unui contract la distanță.

5. Prețurile produselor

Toate prețurile afișate pe acest site sunt exprimate în lei (RON) si conțin TVA de 9% (în condițiile legale), iar pentru persoane juridice, pretul poate fi diferit (TVA de 9% sau 19%, in functie de indeplinirea conditiilor legale). Preturile pot fi modificate în funcție de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul roman sau a cursurilor de schimb leu/euro și leu/dolar. Modificarea prețurilor se poate face neanunțat ori de câte ori este necesar. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmării ei de către unul din operatorii noștri.

6. Modalități de plată

Plata se poate efectua în următoarele moduri:
1. Online cu cardul bancar, sau în rate fără dobânda folosind serviciile procesatorului de plăți.
2. Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar în baza facturii proforme emise de Solar Kit Technologies SRL. Factura proforma va fi emisă în momentul efectuării comenzii. Livrarea produselor se va face după confirmarea plății prin e-mail la office@saveenergy.ro, atașând o copie a OP-ului.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele saveenergy.

 

 1. Prin card de credit emis de Alpha Bank “Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

3.1. ALPHA BANK

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.
– Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;
– Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;
– Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
– Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
– Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 

 

 

3.2 Banca Transilvania

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 2-4 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici  si platile online devin mai simple ca oricand:

 • Rate fara dobanda  perioada de gratie de pana la 56 de zile
 • comision zero la toate cumparaturile   plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

Info 3D Secure: reprezinta o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si Mastercard (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Not Keeping Data: Datele cardului de plata ale Clientului / Utilizatorului / Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre Save Enegry, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare de date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

3.4. Numerar la livrare

 

7. Politica de livrare

Comanda înregistrată poate fi urmărită în secțiunea „Contul meu”.

Taxa de livrare se va regăsi distinct pe factura fiscală.

Firmele de curierat cu care colaborăm sunt: Sameday, Cargus, Fan Courier și Pall-Ex. Transportul este gratuit.

După stabilirea detaliilor de livrare, produsele achiziționate vor fi transportate de curier sau de flota proprie la adresa menționată în momentul plasării comenzii.

După confirmarea comenzii, termenul de predare a produselor către curier este aproximativ 1 – 2 zile lucrătoare (în funcție de valabilitatea pe stoc, cantitatea de produse comandate, dimensiune și greutate). Totuși acest termen poate ajunge la 10-30 zile în cazul în care produsul comandat nu se află într-un depozit din țară – veți fi anunțat telefonic în acest caz, iar comanda va rămâne validă doar dacă vă dați acordul cu privire la timpul de livrare.

O serie de produse comercializate care depășesc în greutate, lungime, volum, sau prezintă risc major de deteriorare pe timpul transportului (exemplu: panourile fotovoltaice, produsele cu greutate brută de peste 200 kg, etc.) vor fi livrate prin metode alternative de transport (exemplu: bursa de transport, soluții de transport paletizat, etc.). În acest caz termenul de livrare este mai mare ca cel de la firmele de curierat – pana la 14 zile lucratoare.

Solar Kit Technologies SRL nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoința, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă Solar Kit Technologies SRL a fost informată anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din

– întârzieri apărute la livrarea produselor imputabile firmelor de curierat;
– deteriorarea sau pierderea produsului/produselor în timpul transportului. Firma de curierat cu care s-a realizat expedierea este răspunzătoare pentru integritatea produselor transportate de aceasta.

8. Politica de retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a va retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail la adresa office@saveenergy.ro. Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

 

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Coletele cu Ramburs nu vor fi primite fără nicio excepție.

Expediați produsele la adresa Str. Record, nr. 19B, Sibiu, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Produsele returnate trebuie sa fie în forma lor originala, fără a fi deteriorate sau utilizate.

Produsele se vor returna în cutiile originale, ambalate corespunzător cu materiale de protecție (hârtie, folii, pungi, carton etc.) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale căror cutii nu sunt protejate corespunzător. Produsele returnate vor fi însoțite de factura originală.

Solar Kit Technologies SRL poate refuza colaborarea cu consumatorii care au abuzat de dreptul de a renunța la cumpărare. Notificarea acestora se va face anterior impunerii restricțiilor privind vânzarea de produse sau servicii.

Restituirea banilor se face doar prin virament într-un cont bancar (cel completat anterior la secțiunea “Cererea de retur”), în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la data comunicării returului.

Vă recomandăm să verificați cu mare atenție datele completate (contul IBAN etc.) pentru a exclude posibilitatea virării banilor în alt cont.  *IMPORTANT:  Transferul banilor către clienți, îl putem efectua DOAR către un cont bancar în LEI/RON și NU către alte conturi în euro sau diverse valute. De reținut și că banii vor apărea pe extrasul dvs. bancar, ca provenind de la firma Solar Kit Technologies SRL.

Întrucât banii încasați de la clienți sunt virați într-un cont bancar, singura modalitate prin care noi vă putem returna acești bani este tot într-un cont bancar.

Suma rambursată va fi cea a produselor, transportul dus-întors va fi suportat de către client chiar dacă inițial transportul a fost gratuit. Transportul gratuit este valabil doar dacă produsele nu sunt rambursate.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare

Produse excluse, fără drept de returnare
Următoarele categorii de produse nu se pot returna decât dacă sunt sigilate/ cutia nedeschisă/ cutia nu prezintă urme în interior că a fost deschisă:

– consumabile (acumulatori, baterii, etc.);
– produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
– produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.

Aceste limitări se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

Mențiuni

În toate cazurile de mai sus, cu excepția celui referitor la defectele în perioada de garanție, produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și obligatoriu însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare ce face imposibilă revânzarea lor, poate genera costuri de aducere la conformitate/stare inițială de până la 100% din valoarea produsului.

Clientul nu poate returna un produs care a fost folosit, sau prezintă urme vizibile de utilizare, lucru care ar face imposibilă revânzarea produsului ca un produs nou.

Dacă clientul a achiziționat mai multe produse identice, poate returna un singur produs de același tip desigilat, restul produselor trebuie să fie sigilate pentru a fi acceptate ca retur.

Nu fac obiectul garanției/returului produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice, software parolat etc.), setări și instalări incorecte, surse defecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcționării echipamentelor, etc. precum și produsele la a căror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere, ori programe, decât cele originale. Instalarea sau punerea în funcțiune a produselor de către persoane neautorizate cauzează pierderea garanției/dreptului de retur.

Orice modificare a stării produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibilă vânzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusă unor taxe administrative de readucere a produselor la starea în care au fost livrate; taxele sunt cuprinse între 0 și 100% din valoarea inițială a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat către client la recepționarea produselor deteriorate/modificate.

Valoarea produselor folosite, cu urme de uzură (pete, zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri etc.) se poate accepta retur, în anumite cazuri, numai după aducerea lor la conformitate, implicând costurile de igienizare, cosmetizare, reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea vânzării ca produs Recondiționat / Refurbished. Valoarea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferență dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit.

Valoarea produselor cu ambalajul original deteriorat (carton sifonat și/sau rupt și/sau tăiat și/sau găurit și/sau ud și/sau cu urme de etichete, bandă adezivă, pix, marker etc.) se diminuează cu valoarea aducerii la conformitate.

Valoarea produselor cu ambalajul original lipsă sau incomplet (de exemplu: suporturi de siguranță, elemente de protecție din carton sau polistiren etc.) se diminuează conform valorii pentru aducerea la conformitate.

În cazul în care produsul returnat are și urme de uzură și ambalajul original deteriorat sau incomplet, produsul se preia în unitatea Service pentru expertiză și informare cu privire la cotația de preț în vederea aducerii la conformitate pentru a putea fi repus în procesul de vânzare. Diminuarea se aplică la nivel procentual (între 5% – 100%).

9. Garanția produselor

Toate produsele beneficiază de garanția legală pentru lipsa de conformitate, conform dispozițiilor legale în vigoare.

Produsele (atunci când este cazul) sunt însoțite de Certificate de calitate și conformitate ale producătorilor sau importatorilor. Orice reclamație va fi adusă la cunoștința companiei în maximum 48 de ore de la recepția produselor, urmând ca aceasta sa fie transmisă producătorului/importatorului produselor respective, spre soluționare. Compania nu garantează și nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziționate nu sunt utilizate în scopurile pentru care ele au fost proiectate / fabricate. De asemenea, compania nu răspunde de eventualele defecțiuni ale produselor cumpărate de pe site. Toata responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina producătorului/importatorului sau a service-ului autorizat de acesta.

De asemenea, produsele cumpărate prin intermediul acestui site pot beneficia de garanția comerciala a producătorului. Astfel, dacă este cazul, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție al producătorului. Solar Kit Technologies SRL nu este responsabilă în mod direct de serviciile de garanție care sunt oferite și deci va fi responsabilitatea celui care oferă aceasta garanție.

În cazul garanției comerciale oferite de către Solar Kit Technologies SRL aceasta este de 12-60 luni în funcție de tipul produsului. Garanția comercială este trimisă cumpărătorului o data cu produsul achiziționat. Termenii garanției sunt specificați în garanția respectivă.

Pentru acordarea garanției comerciale, produsele trebuiesc însoțite de factură și certificatul de garanție, accesoriile aferente (dacă este cazul), cat și de ambalajele (cutiile) originale ale produselor.

În cazul expedierii unui produs către service pentru garanție, acesta trebuie să sosească exclusiv prin CURIERAT și cu taxele de expediere achitate de către client.

În cazul în care pentru produsul expediat la garanție se constată disfuncționalități, vicii ascunse sau nereguli de funcționare, conform garanției, costurile de expediție pentru coletul cu produsul reparat în perioada de garanție, va fi achitat sau rambursat de către Solar Kit Technologies SRL. 

Pentru produsele trimise pentru garanție și la care nu se constată probleme acoperite de garanție, Clientul va suporta toate taxele de transport.

Această Garanţie limitată nu se va aplica niciunui produs sau niciunei componente a acestuia care:

 • a fost reparată sau modificată în afara service-ului autorizat al Furnizorului, astfel încât, conform aprecierii acestuia, să îi afecteze posibilitatea de exploatare;
 • a fost supusă modificării, accidentării, utilizării necorespunzătoare, abuzului, neglijenţei sau uzurii anormale;
 • a fost instalată, exploatată sau folosită în mod contrar instrucţiunilor Furnizorului sau din cauza nerespectării instrucţiunilor Furnizorului pentru exploatare şi întreţinere; sau
 • a fost supusă presiunii anormale sau neobişnuite fizice sau electrice sau condiţiilor de mediu, folosită în mod necorespunzător sau manipulată sau exploatată în mod neglijent.

Furnizorul nu va fi răspunzător pentru daunele cauzate de acţiunile terţilor, descărcările atmosferice, supratensiuni, influenţe chimice şi pentru pierderea şi avarierea în timpul deplasării sau pentru orice alta cauza neimputabila acestuia. Garanţia nu include înlocuirea pieselor supuse uzurii normale.

Toate schiţele, descrierile, publicitatea realizate de Furnizor şi oricare descrieri sau ilustraţii incluse în cataloagele sau broşurile sale sunt emise sau publicate cu unicul scop de a oferi o idee aproximativă despre produsele descrise în acestea. Acestea nu vor fi parte integrantă din prezentul contract.

10. Limitarea responsabilității

Solar Kit Technologies SRL nu își asumă responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informațiilor de pe acest site.

Solar Kit Technologies SRL nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și pentru buna funcționare a surselor externe de conținut către care se fac trimiteri, nefiind în nici un fel implicat în gestionarea acestora.

Solar Kit Technologies SRL nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care:
1. Informațiile prezente pe acest site nu vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
2. Site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp;
3. Calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, nu vă satisfac toate cerințele.

Solar Kit Technologies SRL nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoința, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă Solar Kit Technologies SRL a fost informată anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:
1. Utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
2. Acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
3. Declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
4. Orice altă problemă legată de serviciile site-ului;
5. Întârzieri apărute la livrarea produselor imputabile firmelor de curierat;
6. Deteriorarea sau pierderea produsului/produselor în timpul transportului. Firma de curierat cu care s-a realizat expedierea este răspunzătoare pentru integritatea produselor transportate de aceasta.

Solar Kit Technologies SRL își rezervă dreptul de a anulă o comandă în cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse greșit în baza de date, sau afișate greșit, livrarea nefiind încă efectuată.

Toate promoțiile sunt valabile în limita stocului.

Informațiile despre produse și pozele produselor sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realității în momentul introducerii acestora în cadrul site-ului și Solar Kit Technologies SRL nu este răspunzător pentru eventualele omisiuni, greșeli sau schimbări apărute.

Imaginile și descrierea produselor sunt cu titlu de prezentare. Uneori este posibil să existe diferențe între poza afișată pe site și produsul efectiv. Pentru a vă asigura de corectitudinea datelor vă rugăm verificați după codul de produs și pe site-ul producătorului înainte de a lua decizia de cumpărare. Daca ați depistat o eroare în descrierea sau în poza produsului vă rugăm să ne contactați la adresa de email: office@saveenergy.ro.

11. Drepturi de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului saveenergy.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte opere originale – este proprietatea saveenergy.ro și a furnizorilor săi și este apărat de legea drepturilor de autor și a drepturilor conexe. Folosirea fără acordul saveenergy.ro a oricăror elemente enumerate mai sus, sau a altor opere originale, se pedepsește conform legilor în vigoare.

saveenergy.ro oferă utilizatorului un acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului saveenergy.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia.

Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la office@saveenergy.ro

 

12. Modificarea prevederilor privind termeni și condiții

Solar Kit Technologies SRL își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui site fără o notificare prealabilă. saveenergy.ro își rezervă dreptul de a modifica termenii fără îndeplinirea unor alte formalități. Atunci când acești termeni se vor modifica, saveenergy.ro vă va notifica prin intermediul emailului și prin publicarea în prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua formă a prezentului document. Accesul în site și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișarii linkului privind schimbările pe prima pagina a siteului implică faptul ca v-ați dat acordul asupra noilor termeni.

13. Forța majoră

saveenergy.ro, partenerii sau utilizatorii săi nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare în executarea obligațiilor contractuale sau în conținutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința saveenergy.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare ale echipamentului tehnic de la saveenergy.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele saveenergy.ro, erorile de operare, greva etc.

14. Litigii

Eventualele probleme asupra naturii sau cantităților livrate de noi către dumneavoastră trebuie formulate în timp de 24 de ore de la recepționarea coletului. www.saveenergy.ro va încerca sa le rezolve în cel mai scurt timp și cât mai favorabil pentru dvs. În caz de litigii nerezolvabile se va apela la instanțele competente în domeniu.

15. Legea aplicabilă

 

Prezentul contract este disponibil doar în limba română, Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezenții termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare.