Lichidare de stoc produse electrice Lovato!

Victron Energy AGM Deep Cycle Batt 12V/110Ah

Livrare in 2 zile.

Garantie 2 ani!

Compară

1.625,00 lei TVA Inclus

Credit module tbi bank 3.3.8

407.10 Lei x 4 rate

Compară
*Taxa verde este inclusă.
** TVA 9% inclus pentru persoanele fizice in conditiile legale. Pentru persoane juridice se aplica 19%. Dupa plasarea comenzii va vom transmite pretul final.
Acest produs beneficiază de livrare gratuită

Descriere

VRLA AGM: durata de viaţă proiectată 7-10 ani

GARANTIE 2 ANI

Descriere
Gama AGM are o rezistenţă internă scăzută, motiv pentru care este convenabil de folosit în cazul unor aplicaţii ce necesită curent de sarcină mare, cum este cazul invertoarelor, propulsoarelor, vinciurilor şi la pornirea motoarelor.

Gama GEL oferă cel mai bun ciclu al durabilităţii şi are cea mai lungă durată de viaţă. Utilizarea materialelor cu un grad ridicat de puritate şi a armăturilor din calciu şi plumb asigură un grad scăzut de autodescărcare a bateriilor AGM şi GEL, ceea ce înseamnă că, pe parcursul unor lungi perioade de timp, nu se vor descărca. Ambele game au borne plate din cupru, cu găuri filetate M8, care asigură cel mai bun contact posibil şi elimină necesitatea unor conectori. Bateriile respectă normativele CE şi UL, având carcasele confecţionate din ABS şi sunt livrate de Victron Energy cu o garanţie de 2 ani în întreaga lume

Detaliile produsului
Adancime 220
Greutate 32
Inaltime 330
Latime 171
Voltaj baterie 12V
Voltaj intrare 12V
Capacitate 100-200Ah
Tip baterie AGM

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Victron Energy AGM Deep Cycle Batt 12V/110Ah”

There are no reviews yet.