Lichidare de stoc produse electrice Lovato!

Politica de Livrare

Comanda înregistrată poate fi urmărită în secțiunea „Contul meu”.

Taxa de livrare se va regăsi distinct pe factura fiscală.

Firmele de curierat cu care colaborăm sunt: Sameday, Cargus, Fan Courier și Pall-Ex. Taxa de livrare este 21 RON (TVA inclus) pentru comenzile pana in 500 RON. Pentru comenzi mai mari de 500 de RON, livrarea este gratuită.

După stabilirea detaliilor de livrare, produsele achiziționate vor fi transportate de curier sau de flota proprie la adresa menționată în momentul plasării comenzii.

După confirmarea comenzii, termenul de predare a produselor către curier este aproximativ 1 – 2 zile lucrătoare (în funcție de valabilitatea pe stoc, cantitatea de produse comandate, dimensiune și greutate). Totuși acest termen poate ajunge la 10-30 zile în cazul în care produsul comandat nu se află într-un depozit din țară – veți fi anunțat telefonic în acest caz, iar comanda va rămâne validă doar dacă vă dați acordul cu privire la timpul de livrare.

O serie de produse comercializate care depășesc în greutate, lungime, volum, sau prezintă risc major de deteriorare pe timpul transportului (exemplu: panourile fotovoltaice, produsele cu greutate brută de peste 200 kg, etc.) vor fi livrate prin metode alternative de transport (exemplu: bursa de transport, soluții de transport paletizat, etc.). În acest caz termenul de livrare este mai mare ca cel de la firmele de curierat – pana la 14 zile lucratoare.

Solar Kit Technologies SRL nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoința, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă Solar Kit Technologies SRL a fost informată anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din

– întârzieri apărute la livrarea produselor imputabile firmelor de curierat;
– deteriorarea sau pierderea produsului/produselor în timpul transportului. Firma de curierat cu care s-a realizat expedierea este răspunzătoare pentru integritatea produselor transportate de aceasta.