Lichidare de stoc produse electrice Lovato!

Incarcator solar 12V 24V 10A Victron Energy SmartSolar MPPT 75/10

Livrare in 2 zile!

Garantie 5 ani!

Compară

357,00 lei TVA Inclus

Credit module tbi bank 3.3.8

89.44 Lei x 4 rate

Compară
*Taxa verde este inclusă.
** TVA 9% inclus pentru persoanele fizice in conditiile legale. Pentru persoane juridice se aplica 19%. Dupa plasarea comenzii va vom transmite pretul final.

Descriere

Controlere de incarcare solara
Un incarcator solar colecteaza energie de la panourile solare si o stocheaza in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recenta, cea mai rapida, MPPT maximizeaza aceasta colectare de energie, gestionand-o inteligent pentru a obtine o incarcare completa in cel mai scurt timp posibil. MPPT mentine sanatatea bateriilor, prelungind durata de viata a bateriei.

MPPT: Urmarire punct putere maxima ultra rapid
Prin monitorizarea constanta a tensiunii si a curentului de iesire al panourilor solare (PV), tehnologia MPPT asigura ca fiecare picatura de energie disponibila este preluata din panouri si colectata pentru stocare. Avantajul acestui lucru este cel mai vizibil atunci cand cerul este partial innorat, si intensitatea luminii se schimba constant.

Monitorizare si control la distanta
Controlul si monitorizarea la distanta ale caracteristicilor extinse ale incarcatorului dvs. MPPT prin atasarea unei chei Bluetooth si asocierea acesteia cu telefonul dvs. inteligent sau alt dispozitiv prin VictronConnect. Daca instalarea dvs. este conectata la Portalul internet de Management de la distanta Victron (VRM) va ofera acces la puterea maxima a MPPT-ului dvs., oricand, oriunde; ambele servicii sunt gratuite. Pentru instalari la distanta – chiar si atunci cand nu exista conexiune la internet sau semnal de telefonie in apropiere – este posibil sa puteti monitoriza MPPT-ul prin asociere bluetooth cu un dispozitiv LoRaWAN(retea cu raza mare de actiune), disponibil optional.

Iesire sarcina
Functia inteligenta de iesire sarcina previne deteriorarea cauzata de functionarea bateriilor „plate”. Puteti configura tensiunea la care MPPTdeconecteaza o incarcare – prevenind astfel descarcarea excesiva a bateriilor. Și aici bit inteligent: MPPT va incerca o reincarcare de 100% in fiecare zi. Daca nu se poate – in perioadele de vreme proasta – creste tensiunea de deconectare, zilnic, pana cand realizeaza cu succes acest lucru. Noi numim aceasta caracteristica BatteryLife deoarece mentine starea de sanatate si prelungeste durata de viata a bateriei.

Regulatorul incarcare baterii solare MPPT Victron prezinta o serie de caracteristici generale importante in functionare si randament. Printre acestea se numara sistemul de urmarire ultra-rapid a punctelor de putere maxima (MPPT – Ultra-fast Maximum Power Point Tracking), faptul ca are o protectie electronica extinsa, oferind siguranta si protectie la scurtcircuit, polaritate inversa si temperatura ridcata.

Selectie specificatii tehnice:

Voltaj Baterie: 12/24;

Curent maxim de incarcare: 10A;

Putere nominala fotovoltaica: 12V-145W, 24V-290W;

Tensiunea maxima solara:75V;

Iesire programabila DC: Da;

Conexiune bluetooth: Da;

Temperatura de operare -30 to +60°C;

Dimensiune (mm) 100 x 113 x 50;

Greutate (Kg) 0,4;

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Incarcator solar 12V 24V 10A Victron Energy SmartSolar MPPT 75/10”

There are no reviews yet.