Lichidare de stoc produse electrice Lovato!

Incarcator solar 12/24/48V 20A Victron Energy SmartSolar MPPT 100/20 (12/24/ până la 48V)

Livrare gratuita in 2 zile!

Garantie 5 ani!

Compară

413,00 lei TVA Inclus

Credit module tbi bank 3.3.8

113.49 Lei x 4 rate

Compară
*Taxa verde este inclusă.
** TVA 9% inclus pentru persoanele fizice in conditiile legale. Pentru persoane juridice se aplica 19%. Dupa plasarea comenzii va vom transmite pretul final.

Descriere

Voltaj Baterie: 12/24/48V;

Curent maxim de incarcare: 20A;

Tensiunea maxima solara: 100V;

Iesire programabila DC: Da;

Conexiune bluetooth: Da;

Temperatura de operare -30 pana la +60°C;

Dimensiune (mm) 100 x 113 x 60;

Greutate (Kg) 0,65;

Descriere
Controlere de încărcare solară
Un incărcător solar colectează energie de la panourile solare si o stochează in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recentă, cea mai rapidă, SmartSolar maximizează această colectare de energie, gestionând-o inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil. SmartSolar menține sănătatea bateriilor, prelungind durata de viață a bateriei.
MPPT: Urmărire punct putere maximă ultra rapid
Prin monitorizarea constantă a tensiunii și a curentului de ieșire al panourilor solare (PV), tehnologia MPPT asigură că fiecare picătură de energie disponibilă este preluată din panouri și colectată pentru stocare. Avantajul acestui lucru este cel mai vizibil atunci când cerul este parțial înnorat, si intensitatea luminii se schimbă constant.
Monitorizare și control la distanță
Controlul și monitorizarea la distanță ale caracteristicilor extinse ale încărcătorului dvs. SmartSolar MPPT prin atașarea unei chei Bluetooth și asocierea acesteia cu telefonul dvs. inteligent sau alt dispozitiv prin VictronConnect. Dacă instalarea dvs. este conectată la Portalul internet de Management de la distantă Victron (VRM) vă oferă acces la puterea maximă a MPPT-ului dvs., oricând, oriunde; ambele servicii sunt gratuite. Pentru instalări la distanță – chiar și atunci când nu există conexiune la internet sau semnal de telefonie în apropiere – este posibil să puteți monitoriza MPPT-ul prin asociere bluetooth cu un dispozitiv LoRaWAN(rețea cu rază mare de acțiune), disponibil opțional.
Ieșire sarcină
Funcția inteligentă de ieșire sarcină previne deteriorarea cauzată de funcționarea bateriilor “plate”. Puteți configura tensiunea la care SmartSolar deconectează o incărcare – prevenind astfel descărcarea excesivă a bateriilor. Și aici bit inteligent: SmartSolar va încerca o reîncărcare de 100% în fiecare zi. Dacă nu se poate – în perioadele de vreme proastă – crește tensiunea de deconectare, zilnic, până când realizează cu succes acest lucru. Noi numim această caracteristică BatteryLife deoarece menține starea de sănătate și prelungește durata de viață a bateriei.
Pentru si mai multe detalii referitoare la acest model de incarcator solar accesati urmatorul link !

Detaliile produsului
Adancime 50
Conexiune Bluetooth
Greutate 0,65
Inaltime 100
Latime 113
Monitorizare DA
Protectii Polaritate baterie
Scurtcircuit
Temperatura
Tip sistem 48V
Voltaj baterie 48V
Voltaj intrare 48V
Curent maxim de incarcare 20A
Iesire DC DA
Tehnologie incarcator solar MPPT

Garantie 5 ani

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Incarcator solar 12/24/48V 20A Victron Energy SmartSolar MPPT 100/20 (12/24/ până la 48V)”

There are no reviews yet.