Lichidare de stoc produse electrice Lovato!

Sistem Fotovoltaic Victron Energy Off-grid 4kW stocare LiFePO4

Livrare in 2 zile!

Garantie panouri 15 Ani!
Garantie produse Victron Energy 5 Ani!

Compară

29.500,00 lei TVA Inclus

Credit module tbi bank 3.3.8

1548.42 Lei x 24 rate

Compară
*Taxa verde este inclusă.
** TVA 9% inclus pentru persoanele fizice in conditiile legale. Pentru persoane juridice se aplica 19%. Dupa plasarea comenzii va vom transmite pretul final.
Acest produs beneficiază de livrare gratuită

Descriere

Putere instalata: 5950 W

Putere de varf: 6020 W

Calcul productie 1 an:
7550.16 kW

Capacitatea de stocare:5120 Wh – utilizabil 80% din capacitate (se pot adauga mai multi acumulatori ulterior, in perechi de cate 2).

Puterea invertorului:5000VA ~4000W

Autonomia sistemului: 8 ore la un consum de 500Wh, 6 ore la un consum de 650Wh

Acest sistem este potrivit pentru un consumator rezidential/consumator industrial care are acces la retea si isi doreste independenta din punct de vedere energetic.

In acest kit nu sunt incluse protectiile AC/DC, nici sistemele de prindere ale panourilor fotovoltaice.

Componentele kit-ului:

Panou fotovoltaic Trina Solar Vertex S 435W – 16 buc

EasySolar-II 48/5000/70-50 MPPT 250/100 GX- 1 buc

LiFePO4 Battery 25,6V/100Ah Smart – 2 buc

VE.Bus BMS – 1 buc

Lynx Power In (M8) – 1 buc

SmartShunt 500A/50mV – 1 buc

VE.Direct Cable 3m – 1 buc

MEGA-fuse 200A/32V (package of 5 pcs) – 1 buc

Fuse holder for MEGA-fuse – 1 buc

Solar Panel 425W

Panourile Trina Solar Vertex S genereaza pana la 435 W, 21,8 % eficienta a modulelor cu tehnologie de interconectare cu densitate mare. Aceste panouri au urmatoarele avantaje:

-Tehnologie multi-busbar pentru o mai buna captare a luminii.

-Rezistenta mai mica in serie.

-Colectare mai buna a curentului si o fiabilitate sporita.

-Performanta excelenta in conditii de iluminare redusa (IAM) cu procesarea celulelor si optimizarea materialelor pentru module.

Invertor charger solar 48V 4000W Victron Energy EasySolar II 48/5000/70-50 MPPT 250/100 GX

EasySolar-II GX combina un controler de incarcare solara MPPT, un invertor/incarcator si un hub de control intr-o singura carcasa. Produsul este usor de instalat, cu un minim de cablare. Afisajul afiseaza parametrii bateriei, ai invertorului si ai regulatorului de incarcare solara.Aceiasi parametri pot fi accesati cu ajutorul unui smartphone sau al unui alt dispozitiv cu Wi-Fi.In plus, Wi-Fi poate fi utilizat pentru a configura sistemul si pentru a modifica setarile. Iesirea de curent continuu a SmartSolar MPPT este cablata in paralel cu conexiunea de curent continuu a invertorului/incarcatorului MultiPlus-II.Mecanismul de pornire/oprire a MultiPlus-II controleaza, de asemenea, SmartSolar MPPT

Victron Energy LiFePO4 Battery 25,6V/100Ah – Smart

Bateriile LiFePO4 sunt cele mai sigure baterii litiu ion de pe piata. Tensiunea nominala a unei celule LiFePO4 este 3,2V, spre deosebire de 2 V la bateriile pe acid, astfel ca o baterie de 12,8V contine 4 celule conectate in serie, iar o baterie de 25,6V contine 8 celule conectate in serie. Nu este necesar ca o baterie LiFePO4 sa fie incarcata complet. Durata de viata a unei astfel de baterii sa imbunatateste in cazul unei incarcari partiale decat a uneia intregi, acesta fiind si marele avantaj fata de bateriile pe acid.mAlte avantaje sunt intervalele mari de temperatura in care poate functiona, performanta excelenta la numarul de cicluri, rezistenta interna mica si eficienta ridicata, aceasta fiind de 92%. Se pot monitoriza tensiunile celulelor, temperatura, si situatia erorilor prin intermediul Bluetooth-ului, acesta fiind foarte folositor pentru a localiza o potentiala problema, cum ar fi debalansarea celulelor.

VE.Bus BMS

VE.Bus BMS protejeaza fiecare celula individuala dintr-o baterie Victron litiu-fier-fosfat (LiFePO4 sau LFP). Fiecare celula individuala a unei baterii LiFePO4 trebuie protejata impotriva supratensiunii, a temperaturii sub presiune si a temperaturii peste. Bateriile Victron LiFePO4 au integrat controlul de echilibrare, temperatura si tensiune (acronim: BTV) si se conecteaza la sistemul VE.Bus BMS cu doua seturi de cabluri M8 conector circular. BTV-urile mai multor baterii pot fi inlantuite. Consultati documentatia despre bateria LiFePO4 pentru detalii.

SmartShunt 500A

SmartShunt este o alternativa buna pentru un monitor de baterie BMV, in special pentru sisteme unde este necesara monitorizarea bateriei, dar se doresc mai putine cabluri si dezordine. SmartShunt este dotat cu Bluetooth, un port VE.Direct si o conexiune auxiliara care poate fi utilizata pentru: monitorizarea unei baterii suplimentare, monitorizare mediana sau senzor de temperatura.

Lynx Power in

Lynx Power In contine o bara colectoare pozitiva si negativa cu 4 conexiuni pentru baterii, sarcini sau incarcatoare si o masa si o conexiune de impamantare. Face parte din sistemul de distributie Lynx.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sistem Fotovoltaic Victron Energy Off-grid 4kW stocare LiFePO4”

There are no reviews yet.