Lichidare de stoc produse electrice Lovato!

Incarcator solar 12V 24V 48V 60A Victron Energy BlueSolar MPPT 150/60-Tr

Livrare gratuita in 2 zile.

Garantie 5 ani!

Compară

1.400,00 lei TVA Inclus

Credit module tbi bank 3.3.8

360.75 Lei x 4 rate

Compară
*Taxa verde este inclusă.
** TVA 9% inclus pentru persoanele fizice in conditiile legale. Pentru persoane juridice se aplica 19%. Dupa plasarea comenzii va vom transmite pretul final.
Acest produs beneficiază de livrare gratuită

Descriere

Descriere
Controlere de incarcare solara

Un incărcător solar colectează energie de la panourile solare si o stochează in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recentă, cea mai rapidă, MPPT maximizează această colectare de energie, gestionând-o inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil. MPPT menține sănătatea bateriilor, prelungind durata de viață a bateriei.

MPPT : urmarire punct putere maxima ultra rapid
Prin monitorizarea constantă a tensiunii și a curentului de ieșire al panourilor solare (PV), tehnologia MPPT asigură că fiecare picătură de energie disponibilă este preluată din panouri și colectată pentru stocare. Avantajul acestui lucru este cel mai vizibil atunci când cerul este parțial înnorat, si intensitatea luminii se schimbă constant.

Monitorizare si control la distanta
Controlul și monitorizarea la distanță ale caracteristicilor extinse ale încărcătorului dvs. MPPT prin atașarea unei chei Bluetooth și asocierea acesteia cu telefonul dvs. inteligent sau alt dispozitiv prin VictronConnect.

Dacă instalarea dvs. este conectată la Portalul internet de Management de la distantă Victron (VRM) vă oferă acces la puterea maximă a MPPT-ului dvs., oricând, oriunde; ambele servicii sunt gratuite.

Pentru instalări la distanță – chiar și atunci când nu există conexiune la internet sau semnal de telefonie în apropiere – este posibil să puteți monitoriza MPPT-ul prin asociere bluetooth cu un dispozitiv LoRaWAN(rețea cu rază mare de acțiune), disponibil optional.

Iesire sarcina
Funcția inteligentă de ieșire sarcină previne deteriorarea cauzată de funcționarea bateriilor “plate”. Puteți configura tensiunea la care MPPT-ul deconectează o incărcare – prevenind astfel descărcarea excesivă a bateriilor. MPPT va încerca o reîncărcare de 100% în fiecare zi. Dacă nu se poate – în perioadele de vreme proastă – crește tensiunea de deconectare, zilnic, până când realizează cu succes acest lucru.

Noi numim această caracteristică BatteryLife deoarece menține starea de sănătate și prelungește durata de viață a bateriei.

Selectie specificatii tehnice:

Voltaj Baterie: 12/24/48V;

Curent maxim de incarcare: 60A;

Putere nominala fotovoltaica: 12V-860W, 24V-1720W, 48V-3440W;

Tensiunea maxima solara: 150V;

Iesire programabila DC: Nu;

Conexiune bluetooth: optional;

Temperatura de operare -30 to +60°C;

Dimensiune (mm) 185 x 250 x 95;

Greutate (Kg) 3;

Garantie 12 luni

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Incarcator solar 12V 24V 48V 60A Victron Energy BlueSolar MPPT 150/60-Tr”

There are no reviews yet.