Lichidare de stoc produse electrice Lovato!

Incarcator solar 12V 24V 48V 60A Victron Energy SmartSolar MPPT 250/60-MC4

Livrare gratuita in 2 zile!

Garantie 5 ani!

Compară

1.907,00 lei TVA Inclus

Credit module tbi bank 3.3.8

477.74 Lei x 4 rate

Compară
*Taxa verde este inclusă.
** TVA 9% inclus pentru persoanele fizice in conditiile legale. Pentru persoane juridice se aplica 19%. Dupa plasarea comenzii va vom transmite pretul final.
Acest produs beneficiază de livrare gratuită

Descriere

Voltaj Baterie: 12/24/48V;

Curent maxim de incarcare: 60A;

Putere nominala fotovoltaica: 12V-860W, 24V-1720W, 48V-3440W;

Tensiunea maxima solara: 250V;

Iesire programabila DC: Nu;

Conexiune bluetooth: Da;

Controlere de incarcare solara

Un incarcator solar colecteaza energie de la panourile solare si o stocheaza in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recenta, cea mai rapida, BlueSolar maximizeaza aceasta colectare de energie, gestionand-o inteligent pentru a obtine o incarcare completa in cel mai scurt timp posibil. BlueSolar mentine sanatatea bateriilor, prelungind durata de viata a bateriei.

MPPT: Urmarire punct putere maxima ultra rapid

Prin monitorizarea constanta a tensiunii si a curentului de iesire al panourilor solare (PV), tehnologia MPPT asigura ca fiecare picatura de energie disponibila este preluata din panouri si colectata pentru stocare. Avantajul acestui lucru este cel mai vizibil atunci cand cerul este partial innorat, si intensitatea luminii se schimba constant.

Monitorizare si control la distanta

Controlul si monitorizarea la distanta ale caracteristicilor extinse ale incarcatorului dvs. BlueSolar MPPT prin atasarea unei chei Bluetooth si asocierea acesteia cu telefonul dvs. inteligent sau alt dispozitiv prin VictronConnect. Daca instalarea dvs. este conectata la Portalul internet de Management de la distanta Victron (VRM) va ofera acces la puterea maxima a MPPT-ului dvs., oricand, oriunde; ambele servicii sunt gratuite. Pentru instalari la distanta – chiar si atunci cand nu exista conexiune la internet sau semnal de telefonie in apropiere – este posibil sa puteti monitoriza MPPT-ul prin asociere bluetooth cu un dispozitiv LoRaWAN(retea cu raza mare de actiune), disponibil optional.

Afisaj Control SmartSolar optional

Prin adaugarea afisajului control SmartSolar veti putea verifica starea incarcatorului dvs si a acumulatorului dvs. dintr-o privire. Pur si simplu conectati-l in fata incarcatorului dvs. MPPT pentru a va furniza capacitati de setare si monitorizare in timp real.

Controlerul solar SmartSolar MPPT 250/60 Victron ofera o detectie avansata a punctelor de putere maxima incazul umbririi partiale, astfel ca in cazul in care intervine o situatie de umbrire partiala, doua sau mai multe puncte de putere maxima (MPP) pot fi prezente in curba de putere curent-voltaj. Regulatoarele conventionale MPPT tind sa se blocheze la un astfel de punct (MPP) care nu este neaparat necesar sa fie si optim. Algoritmul inovativ SmartSolar maximizeaza energia intr un mod simplu, prin blocarea la un MPP optim.

Selectie specificatii tehnice:

Voltaj Baterie: 12/24/48V;

Curent maxim de incarcare: 60A;

Putere nominala fotovoltaica: 12V-860W, 24V-1720W, 48V-3440W;

Tensiunea maxima solara: 250V;

Iesire programabila DC: Nu;

Conexiune bluetooth: Da;

Temperatura de operare -30 to +60°C;

Dimensiune (mm) 200 x 250 x 95;

Greutate (Kg) 3;

Tip sistem: 12V

Voltaj baterie: 12V

Voltaj intrare: 12V

Adancime: 95

Latime: 250

Inaltime: 200

Greutate: 3

Protectii: Scurtcircuit, Temperatura, Polaritate baterie

Monitorizare: DA

Conexiune 2: Bluetooth

Curent maxim de incarcare: 60A

Tehnologie incarcator solar: MPPT

Iesire DC: DA

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Incarcator solar 12V 24V 48V 60A Victron Energy SmartSolar MPPT 250/60-MC4”

There are no reviews yet.