Lichidare de stoc produse electrice Lovato!

Sistem Fotovoltaic Victron Energy Off-grid 2400W stocare AGM

Livrare in 2 zile!

Garantie panouri 15 Ani!
Garantie produse Victron Energy 5 Ani!

Compară

23.000,00 lei TVA Inclus

Credit module tbi bank 3.3.8

1208.34 Lei x 24 rate

Compară
*Taxa verde este inclusă.
** TVA 9% inclus pentru persoanele fizice in conditiile legale. Pentru persoane juridice se aplica 19%. Dupa plasarea comenzii va vom transmite pretul final.
Acest produs beneficiază de livrare gratuită

Descriere

Putere instalata: 3400 W
Putere de varf: 3440W
Calcul productie 1 an: 4314.32 kW
Capacitatea de stocare:10560 Wh – utilizabil 50% din capacitate (se pot adauga mai multi acumulatori ulterior, in perechi de cate 4).
Puterea invertorului:3000VA ~2400W
Autonomia sistemului: 10 ore la un consum de 500Wh, 8 ore la un consum de 650Wh
Acest sistem este potrivit pentru un consumator rezidential/consumator industrial care nu are acces la retea si isi doreste independenta din punct de vedere energetic.
In acest kit nu sunt incluse protectiile AC/DC, nici sistemele de prindere ale panourilor fotovoltaice.

Componentele kit-ului:
Panou fotovoltaic Trina Solar 425W – 8 buc
SmartSolar MPPT 250/60-Tr – 1 buc
MultiPlus 48/3000/35-50 230V VE.Bus – 1 buc
12V/220Ah AGM Deep Cycle Batt. – 4 buc
Battery Balancer – 3 buc
Lynx Power In (M8) – 1 buc
SmartShunt 500A/50mV – 1 buc
Victron Energy Cerbo-S GX – 1 buc
MEGA-fuse 125A/32V (package of 5 pcs) – 1 buc
MEGA-fuse 80A/32V (package of 5 pcs) – 1 buc
VE.Direct Cable 3m – 2 buc

Panou solar 425W

Panourile Trina Solar Vertex S genereaza pana la 435 W, 21,8 % eficienta a modulelor cu tehnologie de interconectare cu densitate mare. Aceste panouri au urmatoarele avantaje:

-Tehnologie multi-busbar pentru o mai buna captare a luminii.

-Rezistenta mai mica in serie.

-Colectare mai buna a curentului si o fiabilitate sporita.

-Performanta excelenta in conditii de iluminare redusa (IAM) cu procesarea celulelor si optimizarea materialelor pentru module.

Smart Solar MPPT 250/60:

Un incarcator solar colecteaza energie de la panourile solare si o stocheaza in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recenta, cea mai rapida, Blue Solar maximizeaza aceasta colectare de energie, gestionand-o inteligent pentru a obtine o incarcare completa in cel mai scurt timp posibil. Blue Solar mentine sanatatea bateriilor, prelungind durata de viata a bateriei.

Multiplus 48/3000/35-50 230V VE.Bus

Invertorul Multiplus este un invertor cu unda sinusoidala pura, un incarcator complex de acumulatori ce caracterizeaza tehnologia de incarcare adaptabila, si un comutator de CA de mare viteza, intr-o singura inchidere compacta. Alaturi de aceste functii primare, Multiplus-ul prezinta numeroase caracteristici avansate. Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul Multiplus preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneze fara intreruperi. Cea de-a doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Multiplus-ului.

AGM Deep Cycle battery 12V/220Ah

Gama GEL ofera cel mai bun ciclu al durabilitatii si are cea mai lunga durata de viata. Utilizarea materialelor cu un grad ridicat de puritate si a armaturilor din calciu si plumb asigura un grad scazut de autodescarcare a bateriilor AGM si GEL, ceea ce inseamna ca, pe parcursul unor lungi perioade de timp, nu se vor descarca. Ambele game au borne plate din cupru, cu gauri filetate M8, care asigura cel mai bun contact posibil si elimina necesitatea unor conectori. Bateriile respecta normativele CE si UL, avand carcasele confectionate din ABS si sunt livrate de Victron Energy cu o garantie de 2 ani in intreaga lume

Cerbo S-GX

Acest centru complet nou de comunicare va permite sa aveti intotdeauna control perfect asupra sistemului dvs., de oriunde va aflati, si maximizeaza performanta acestuia. Pur si simplu va puteti accesa sistemul prin portalul nostru Victron Remote Management (VRM), ori il puteti accesa direct, utilizand afisajul GX Touch optional, un afisaj Multi-Functional Display (MFD) sau aplicatia noastra VictronConnect, datorita capabilitatii sale Bluetooth.

Battery balancer

Stabilizatorul de baterii egalizeaza starea de incarcare a doua baterii de 12 V conectate in serie, ori a mai multor siruri de baterii conectate in paralel.Cand tensiunea de incarcare a unui sistem de baterii de 24 V creste peste 27,3 V, stabilizatorul de baterii va porni si va compara tensiunea celor doua siruri de baterii conectate.Stabilizatorul de baterii va folosi un curent de pana la 0,7 A de la bateria (sau de la bateriile conectate in paralel) cu cea mai mare tensiune. Diferenta rezultata din incarcare va asigura ca toate bateriile vor ajunge la aceeasi stare de incarcare.

SmartShunt 500A

SmartShunt este o alternativa buna pentru un monitor de baterie BMV, in special pentru sisteme unde este necesara monitorizarea bateriei, dar se doresc mai putine cabluri si dezordine. SmartShunt este dotat cu Bluetooth, un port VE.Direct si o conexiune auxiliara care poate fi utilizata pentru: monitorizarea unei baterii suplimentare, monitorizare mediana sau senzor de temperatura.

Lynx Power in

Lynx Power In contine o bara colectoare pozitiva si negativa cu 4 conexiuni pentru baterii, sarcini sau incarcatoare si o masa si o conexiune de impamantare. Face parte din sistemul de distributie Lynx.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sistem Fotovoltaic Victron Energy Off-grid 2400W stocare AGM”

There are no reviews yet.