Lichidare de stoc produse electrice Lovato!

Sistem Fotovoltaic Victron Energy Hibrid 1600W stocare AGM

Livrare in 2 zile!

Garantie panouri 15 Ani!
Garantie produse Victron Energy 5 Ani!

Compară

18.000,00 lei TVA Inclus

Credit module tbi bank 3.3.8

946.74 Lei x 24 rate

Compară
*Taxa verde este inclusă.
** TVA 9% inclus pentru persoanele fizice in conditiile legale. Pentru persoane juridice se aplica 19%. Dupa plasarea comenzii va vom transmite pretul final.
Acest produs beneficiază de livrare gratuită

Descriere

Putere instalata: 1700W
Putere de varf: 1720W
Calcul productie 1 an: 2157.16 kW
Capacitatea de stocare:7920Wh AGM/Gel, utilizabil 50% din capacitate (se pot adauga mai multi acumulatori ulterior, in perechi de cate 4).
Puterea invertorului:2000VA ~1600W
Autonomia sistemului: 10 ore la un consum de 400Wh, 8 ore la un consum de 500Wh

Acest sistem este potrivit pentru un consumator rezidential/consumator industrial care are acces la retea si isi doreste independenta din punct de vedere energetic.

In acest kit nu sunt incluse protectiile AC/DC, nici sistemele de prindere ale panourilor fotovoltaice.

Componentele kit-ului:
Panou fotovoltaic Trina Solar 425W – 4 buc
SmartSolar MPPT 150/60-Tr – 1 buc
MultiPlus 24/2000/50-32 230V VE.Bus – 1 buc
12V/165Ah AGM Deep Cycle Batt. – 4 buc
Battery Balancer – 1 buc
Fuse holder 6-way for MEGA-fuse – 1 buc
Busbar 150A 4P +cover – 1 buc
SmartShunt 500A/50mV – 1 buc
Victron Energy Cerbo-S GX – 1 buc
MEGA-fuse 150A/32V (package of 5 pcs) – 1 buc

Solar Panel 425W

Panourile Trina Solar Vertex S genereaza pana la 435 W, 21,8 % eficienta a modulelor cu tehnologie de interconectare cu densitate mare. Aceste panouri au urmatoarele avantaje:

-Tehnologie multi-busbar pentru o mai buna captare a luminii.

-Rezistenta mai mica in serie.

-Colectare mai buna a curentului si o fiabilitate sporita.

-Performanta excelenta in conditii de iluminare redusa (IAM) cu procesarea celulelor si optimizarea materialelor pentru module.

Smart Solar MPPT 150/60:
Un incarcator solar colecteaza energie de la panourile solare si o stocheaza in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recenta, cea mai rapida, Blue Solar maximizeaza aceasta colectare de energie, gestionand-o inteligent pentru a obtine o incarcare completa in cel mai scurt timp posibil. Blue Solar mentine sanatatea bateriilor, prelungind durata de viata a bateriei.

Multiplus 24/2000/50-32 230V VE.Bus
Invertorul Multiplus este un invertor cu unda sinusoidala pura, un incarcator complex de acumulatori ce caracterizeaza tehnologia de incarcare adaptabila, si un comutator de CA de mare viteza, intr-o singura inchidere compacta. Alaturi de aceste functii primare, Multiplus-ul prezinta numeroase caracteristici avansate.

Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul Multiplus preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneze fara intreruperi. Cea de-a doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Multiplus-ului.

AGM Deep Cycle battery 12V/165Ah
Gama GEL ofera cel mai bun ciclu al durabilitatii si are cea mai lunga durata de viata. Utilizarea materialelor cu un grad ridicat de puritate si a armaturilor din calciu si plumb asigura un grad scazut de autodescarcare a bateriilor AGM si GEL, ceea ce inseamna ca, pe parcursul unor lungi perioade de timp, nu se vor descarca. Ambele game au borne plate din cupru, cu gauri filetate M8, care asigura cel mai bun contact posibil si elimina necesitatea unor conectori. Bateriile respecta normativele CE si UL, avand carcasele confectionate din ABS si sunt livrate de Victron Energy cu o garantie de 2 ani in intreaga lume


Cerbo S-GX

Acest centru complet nou de comunicare va permite sa aveti intotdeauna control perfect asupra sistemului dvs., de oriunde va aflati, si maximizeaza performanta acestuia. Pur si simplu va puteti accesa sistemul prin portalul nostru Victron Remote Management (VRM), ori il puteti accesa direct, utilizand afisajul GX Touch optional, un afisaj Multi-Functional Display (MFD) sau aplicatia noastra VictronConnect, datorita capabilitatii sale Bluetooth.

Battery balancer
Stabilizatorul de baterii egalizeaza starea de incarcare a doua baterii de 12 V conectate in serie, ori a mai multor siruri de baterii conectate in paralel.Cand tensiunea de incarcare a unui sistem de baterii de 24 V creste peste 27,3 V, stabilizatorul de baterii va porni si va compara tensiunea celor doua siruri de baterii conectate.Stabilizatorul de baterii va folosi un curent de pana la 0,7 A de la bateria (sau de la bateriile conectate in paralel) cu cea mai mare tensiune. Diferenta rezultata din incarcare va asigura ca toate bateriile vor ajunge la aceeasi stare de incarcare.

SmartShunt 500A
SmartShunt este o alternativa buna pentru un monitor de baterie BMV, in special pentru sisteme unde este necesara monitorizarea bateriei, dar se doresc mai putine cabluri si dezordine. SmartShunt este dotat cu Bluetooth, un port VE.Direct si o conexiune auxiliara care poate fi utilizata pentru: monitorizarea unei baterii suplimentare, monitorizare mediana sau senzor de temperatura.

Busbar 150A 4p
Barele colectoare sunt utilizate pentru distributia curentului ridicat si, in acelasi timp, asigura conexiuni pentru baterii si/sau echipamente de curent continuu. Fiecare bara colectoare este dotata cu un capac de protectie detasabil.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sistem Fotovoltaic Victron Energy Hibrid 1600W stocare AGM”

There are no reviews yet.