Lichidare de stoc produse electrice Lovato!

Invertor / Inverter 12V 1600W Victron Energy Phoenix Inverter C 12/1600

Livrare gratuita in 2 zile.

Garanție 5 ani!

Compară

3.185,00 lei TVA Inclus

Credit module tbi bank 3.3.8

190.43 Lei x 24 rate

Compară
*Taxa verde este inclusă.
** TVA 9% inclus pentru persoanele fizice in conditiile legale. Pentru persoane juridice se aplica 19%. Dupa plasarea comenzii va vom transmite pretul final.
Acest produs beneficiază de livrare gratuită

Descriere

Selectie specificatii tehnice:

Invertoarele Phoenix fac parte dintr-o gama creata pentru servicii de inalta calitate, care se bazeaza pe o tehnologie solara fotovoltaica superioara – SinusMAX, avand caracteristica unica reprezentata de pornirea la sarcina maxima.

Tehnologie superioara – SinusMAX Create pentru servicii profesionale, gama de invertoare pentru sistem de panouri fotovoltaice Phoenix se potriveste unor game extinse de aplicatii. Criteriile de design pun accent pe crearea unui invertor cu iesire sinusoidala, cu eficienta optima, dar fara sa aduca un compromis in ceea ce priveste performanta.

Utilizand tehnologia hibrid HF, a fost creat un produs de inalta calitate, cu dimensiuni compacte, greutate redusa, fiabilitate ridicata si capabil de a furniza energie pentru orice tip de sarcina. O caracteristica unica a tehnologiei SinusMax o reprezinta pornirea la sarcina maxima.

Pornire la sarcina maxima – O caracteristica unica a tehnologiei SinusMax o reprezinta pornirea in sarcina maxima. Tehnologia conventionala de inalta frecventa nu ofera o asemnea performanta ridicata. Totusi, invertoarele Phoenix se potrivesc foarte bine in cazul alimentarii unor sarcini pretentioase, precum compresoarele de racire, motoarele electrice sau dispozitive similare.

Selectie specificatii tehnice:

Puterea AC la 25 ° C (VA) 1600;

Puterea maximă (W) 3000;

Tensiunea de ieșire AC (V) 230;

Tensiunea de intrare (V DC) 9,5 – 17;

Eficiență maxima (%) 92;

Temperatura de operare -40 to +65°C;

Dimensiune (mm) 375 x 214 x 110;

Greutate (Kg) 10;

Va rugam sa consultati cartea tehnica pentru detalii complete!

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Invertor / Inverter 12V 1600W Victron Energy Phoenix Inverter C 12/1600”

There are no reviews yet.