Lichidare de stoc produse electrice Lovato!

Victron Energy Battery Monitor BMV-702 9 – 90 VDC

Livrare gratuita in 2 zile.

Garanție 5 ani!

Compară

835,00 lei TVA Inclus

Credit module tbi bank 3.3.8

209.19 Lei x 4 rate

Compară
*Taxa verde este inclusă.
** TVA 9% inclus pentru persoanele fizice in conditiile legale. Pentru persoane juridice se aplica 19%. Dupa plasarea comenzii va vom transmite pretul final.
Acest produs beneficiază de livrare gratuită

Descriere

BMV-702 este un monitor de baterie de inalta precizie. Functia esentiala a unui monitor de baterie este de a calcula amperii-ora consumati si starea incarcarii bateriei. Amperii-ora consumati sunt calculati integrand fluxul de curent la intrarea sau iesirea din baterie.

BMV-702 este un dispozitiv de monitorizare a bateriei, de inalta precizie. Principala functie a aparatului este de a calcula consumul de energie si stadiul de incarcare a bateriei. Consumul in amperi-ora este calculat prin integrarea fluxului de curent care intra sau iese din baterie.

MONITORIZAREA TENSIUNII MIDPOINT (NUMAI BMV-702)

Această caracteristică, care este adesea folosită în industrie pentru a monitoriza bank-urile de baterii mari și costisitoare, este acum pentru prima dată disponibilă la un cost redus, pentru a monitoriza orice bank de baterii. Un bank pentru baterii constă intr-un șir de celule conectate în serie.

Tensiunea de mijloc este tensiunea pe jumătate de-a lungul șirului. În mod ideal, tensiunea de mijloc ar fi exact jumătate din tensiunea totală. În practică însă vor fi observate abateri, care depind de mulți factori, cum ar fi o altă stare de încărcare pentru baterii sau celule noi, temperaturi diferite, curenți de scurgere interni, capacități și multe altele.

Deviația mare sau în creștere a tensiunii mediane, indică o îngrijire necorespunzătoare a bateriei sau o baterie sau celulă nereușită. Acțiunea corectivă după o alarmă de tensiune la mijloc poate preveni deteriorarea gravă a unei baterii scumpe. Consultați manualul BMV pentru mai multe informații.

BMV-702 CARACTERISTICI SUPLIMENTARE

Intrare adițională pentru măsurarea tensiunii (unei baterii secunde), a temperaturii sau a tensiunii medii și a setărilor de alarmă și releu corespunzătoare.

Caracteristici tehnice:

– Tensiune baterie (V).
– Curentul de incarcare/descarcare al bateriei (A).
– Amperi-ora consumati (Ah).
– Nivelul de incarcare (%).
– Timpul pana la atingerea nivelului de descarcare.
– Alarma vizuala si auditiva: supra si subtensiune si/sau baterie descarcata.
– Releu programabil pentru alarma sau pornire generator.

– Intrare pentru a doua baterie pentru masurarea tensiunii, temperaturii si alarmele necesare

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Victron Energy Battery Monitor BMV-702 9 – 90 VDC”

There are no reviews yet.