Lichidare de stoc produse electrice Lovato!

Battery Balancer – Sistem de echilibrare baterii, Victron Energy

Victron Energy
SKU: BBA000100100

Livrare gratuita in 2 zile.

Garantie 5 ani!

Compară

232,00 lei TVA Inclus

Disponibil pentru precomandă

Credit module tbi bank 3.3.8

58.12 Lei x 4 rate

Compară
*Taxa verde este inclusă.
** TVA 9% inclus pentru persoanele fizice in conditiile legale. Pentru persoane juridice se aplica 19%. Dupa plasarea comenzii va vom transmite pretul final.

Descriere

Rol principal : de a echilibra nivelul de incarcare a 2 baterii conectate in serie, sau a 2 sau mai multe baterii conectate in paralel.

Descriere
Battery Balancer Victron sau Sistemul de echilibrare reprezinta un echipament ar carui rol principal este acela de a echilibra nivelul de incarcare a 2 baterii conectate in serie, sau a 2 sau mai multe baterii conectate in paralel.

In cazul in care nivelul de tensiune al unui banc de baterii de 24V creste semnificativ peste 27V sistemul de echilibrare intervine automat si compara nivelul bateriilor conectate.

Acest tip de sistem inteligent previne astfel situatiile delicate cand , datorita unor sarcini mari , bateriile pot suferi descarcari profunde, sau poate preveni si intervenii prompt atunci cand intervine fenomenul de supraincarcare.

Egalizatorul de baterie va folosi un curent de până la 1 A de la baterie (sau de la bateriile conectate în paralel) cu cea mai mare tensiune. Diferenţa rezultată din încărcare va asigura că toate bateriile vor ajunge la aceeaşi stare de încărcare.
Dacă este necesar, pot fi legate în paralel mai multe baterii.
Un banc de baterii de 48 V pot fi echilibrate cu trei egalizatoare de baterii.

Detaliile produsului
Adancime 47
Greutate 0,6
Inaltime 100
Latime 113

Garantie 5 ani

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Battery Balancer – Sistem de echilibrare baterii, Victron Energy”

There are no reviews yet.